ResurFX

Lumenis

ResurFX

Heeft u last van beginnende huidveroudering, littekens of striae? Dan is een behandeling met de ResurFX laser wat voor u.

De laser geeft een lichtbundel af in uw diepere huidlagen (Lederhuid), deze wordt omgezet in warmte en geabsorbeerd door het water in de huid. Dit proces resulteert in minuscule kanaaltjes in de huidlagen die het natuurlijke wondgenezingproces activeren en stimuleren. Het lichaam activeert de belangrijkste cellen in de diepere huidlaag, welke zorgt voor collageen en elastine aanmaak. Collagene vezels zorgen voor stevigheid van de huid en de elastine geeft de huid juist veerkracht en elasticiteit. 

De laser maakt piepkleine kanaaltjes in de huid. Een groot voordeel van de techniek is dat de huidlagen intact blijven en u geen vellen of korstjes op uw huid krijgt. De dag na uw behandeling kunt u prima naar uw werk zonder uitleg te hoeven geven wat u heeft gedaan.

Afhankelijk van uw wensen en huidconditie zijn er gemiddeld 3 á 5 behandelingen nodig. Tussen iedere behandeling zitten 4 tot 5 weken. Dit geeft de huid tijd om te herstellen. Leuk om te weten is dat na de behandeling nog 6 maanden collageen wordt aangemaakt in de huid. Dat heeft uw huid nodig voor het behandelen van huidveroudering, littekens of striae!

Bent u benieuwd of deze behandeling geschikt is voor u? Laat u adviseren door een van onze huidtherapeuten!

error: Content is protected !!