Dermapen 4

DERMAPEN 4

Wat is Dermapen 4?
Microneedling is een techniek dat natuurlijk huidherstel stimuleert. Dit gebeurt door beschadigingen in de huid te maken met micronaalden. Deze naaldjes kunnen een verschillende lengte hebben. De milde verwondingen die gemaakt worden wekken het herstellend vermogen van de huid op. Met behulp van de Dermapen 4 is microneedling naar een hoger niveau getild. Het is het allernieuwste apparaat op het gebied van microneedling en daarmee ook het meest effectief. Het is het enige apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) waardoor diepe littekens behandeld kunnen worden. Door de technologie in dit apparaat worden het toerental, de druk en penetratie automatisch afgesteld. De resultaten zijn al na een sessie zichtbaar!
Geschikt bij:
• Anti-aging • Littekenweefsel • Pigmentatie • Rosacea • Striae
Nazorg dermapen 4
De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge SPF Factor. Het liefst minimaal factor 30. Ook heeft u speciale producten nodig, waardoor we de huid optimaal kunnen kalmeren en herstellen zodat we het beste resultaat hebben, vraag hiernaar na de behandeling. Na de behandeling heeft uw huid 7-10 dagen nodig om te herstellen.
Vermijd tijdens deze periode:
• de zon , zonnebank (4 weken) • saunabezoek , sporten (48 uur na de behandeling) • zwemmen (48 uur na de behandeling) • Ontharen op de behandelde plaatsen (2 weken)
Resultaat en bijwerkingen biopeeling/dermapen 4
Al meteen na de eerste behandeling krijgt u een lichte roodheidsreactie gepaard met gevoeligheid van de huid. Intensiteit van de gevoeligheid kan per huid verschillen, denk aan branderigheid of lichte prikkeling. De huid ziet er naar de eerste behandeling meteen glad, fris en voller uit. Na enkele dagen ‘kan’ de huid schilferen. De intensiteit van het schilferingsproces verschilt per huid. Echter heeft dit geen invloed op de effectiviteit van de behandeling. Indien u schilfert mag u niet aan de schilfers zitten, dit kan hyperpigmentatie veroorzaken. In enkele gevallen kunt u na de eerste behandeling meer onzuiverheden ervaren. Dit is een normale huidreactie. Dit komt omdat de hoornlaag van de oppperhuid verdunt word na de behandeling. Voor het beste resultaat en huidverbetering heeft de huid meer behandelingen nodig.
error: Content is protected !!