Dermamelan (intimate)

Effectieve behandeling van pigmentvlekken en zwangerschapsmaskers

De Dermamelan-behandeling is dé pigmentatie behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes. Zowel verkleuringen op de lichte als op de donkere huid kunnen met deze depigmentatie behandeling verholpen worden. Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en wordt veroorzaakt door verschillende factoren zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonschade. Dermamelan is speciaal ontwikkeld voor het vaak lastig te behandelen melasma, ofwel zwangerschapsmasker. De Dermamelan behandeling is 30% sterker dan een Cosmelan behandeling en mag alleen door geregistreerde huidtherapeuten en artsen worden uitgevoerd. Het Dermamelan masker zorgt voor direct zichtbare resultaten, middels het Dermamelan homepack worden de dieper gelegen pigmentvlekken aangepakt waardoor pigementatie alsmaar meer zal vervagen.

De behandeling

Vaak is het nodig om je huid eerst voor te bereiden op de Dermamelan behandeling met een peeling. Een week na deze peeling volgt de behandeling met het Dermamelan masker. Dit is een goudkleurig masker wat 6 tot 12 uur inwerktijd heeft. Na de verstreken tijd wordt het masker thuis verwijderd. Na ongeveer 2 weken is de huid volledig hersteld. Hierna volgt de thuisbehandeling van 3-6 maanden middels thuisproducten welke dieper gelegen pigment aanpakken. Iedere 8 weken plannen we een check-up met u om het proces te evalueren.

Na de behandeling

De eerste twee dagen kan de huid rood zijn, jeukend en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie en zeker tijdens de eerste 24-48 uur na het begin van de behandeling. De eerste week zal de huid licht gaan schilferen waarbij het meeste overtollige pigment zal worden verwijderd. Na een week heeft de huid een mooie glow en start je met het pakket van de thuisproducten. De huid kan hier wat aan moeten wennen, er kan opnieuw wat roodheid en schilfering ontstaan. Afhankelijk van de ernst van het pigment dienen de producten 3-6 maanden te worden gebruikt voor een optimaal resultaat. In het pakket van de thuisproducten zit een cleanser, tonic, Dermamelan depigmentation
creme, Melan recovery creme; een verzachtende helende creme en een hoge UV bescherming met een natuurlijk tintje.

Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate is de lang verwachte professionele oplossing tegen hyperpigmentatie en huidveroudering bij de intieme zones en oksels. Met de Dermamelan Intimate van Mesoestetic zijn wij in staat om donkere verkleuringen bij de oksels en intieme zones te verminderen en daarnaast ook de huid te verstevigen. Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend, pigment regulerend en anti-aging. Het is dus een all-in-one behandeling met geweldige resultaten! De behandeling is ideaal voor personen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden, menopausale vrouwen, hyperpigmentatie die ontstaat door vele wax sessies.

De behandeling

De behandeling bestaat uit 2 delen; het eerste deel wordt in onze Clinic uitgevoerd door de huidtherapeut. Het tweede deel is een thuisbehandeling met de Dermamelan Intimate cream. Deze crème krijgt u gratis bij de behandeling! De Dermamelan Intimate crème moet u gebruiken om de behandeling te ondersteunen en de resultaten te behouden.

Adviezen na de behandeling

Draag het liefst luchtige kleding rondom de intieme zone om zo min mogelijk wrijving te veroorzaken.Vermijd blootstelling aan zonlicht, zwembad of sauna gedurende 48 uur na de behandeling.

error: Content is protected !!