Hydrafacial Syndeo

face

Hydrafacial Syndeo

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Het is de meest geliefde behandeling van vele film-& muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

Indicaties

• Fijne lijntjes en rimpels
• Elasticiteit en stevigheid
• Egale teint en jeugdidheid
• Huidtextuur
• Bruine vlekken
• Olieachtige en verstopte huid
• Grove poriën

Behandelmogelijkheden

Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna de huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 

Deluxe HydraFacial

De huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en er wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy.

 

Signature HydraFacial

De huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en er wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

error: Content is protected !!