Mesoestetic

Ambassador

Gentle Clinics werkt uitsluitend met de producten van Mesoestetic. Ons vertrouwen in de kwaliteit van deze producten is erg groot. Wij zijn dan ook een Mesoestetic Flagship Clinic en Mesoestetic Ambassador Nederland. Wij willen Mesoestetic en onze Clinic bij een groot publiek onder de aandacht brengen, zodat iedereen kan kennis maken met hun mooie producten voor huidverbetering. Mesoestetic hoort absoluut thuis in ieders daily skincare routine.

Mesoestetic

Mesoestetic Pharma group is een farmaceutisch laboratorium dat werkt op basis van de laatste inzichten in biotechnologie en nanotechnologie. Op basis van deze inzichten worden producten met een medische esthetiek ontwikkeld. De procedures moeten aan strikte regels en controles van de farmaceutische industrie voldoen. Het hoofdlaboratorium bevindt zich in Barcelona, en heeft inmiddels een flink aantal revolutionaire producten ontwikkeld: producten die snelle oplossingen bieden voor allerlei huidproblemen. 

Producten

De producten en bijbehorende behandelingen van Mesoestetic zijn doeltreffend, resultaatgericht én onderbouwd met tal aan wetenschappelijke studies. Zo heb je bijvoorbeeld Mesoestetic Acne One om het gevecht tegen acne aan te gaan, het Mesoestetic brightening foam om de huid schoon te houden en in balans te brengen, en een speciaal Mesoestetic serum met stamcellen om de huid te vernieuwen. Je kunt de Mesoestetic producten tegen huidproblemen online aanschaffen voor thuisbehandeling, maar we geven ook vele Mesoestetic behandelingen in onze Clinic. Denk bijvoorbeeld aan een depigmentatie behandeling, een peeling of een acne behandeling.

Waarom Mesoestetic?

Wat maakt Mesoestetic nu anders dan andere merken? De inzichten die uit de biotechnologie en nanotechnologie worden gehaald, worden na streng onderzoek toegepast in de producten. Dit leidt tot een lijn ISO-gecertificeerde producten: producten die medisch goedgekeurd zijn. Dat onderscheidt de Mesoestetic producten van andere producten. Zo heeft Mesoestetic bijvoorbeeld een speciale peeling ontwikkeld die de bovenste laag van de huid (epidermis) wat dunner kan maken. Zo worden huidproblemen als acne en pigmentvlekken direct verzacht en verwijderd. Het resultaat? Een nieuwe gezonde en heldere huid. 

error: Content is protected !!