Over ons

Van droom naar werkelijkheid

Geschiedenis
Gentle Clinics werd opgericht in november 2017 door Amina Mzallassi. Het idee voor een eigen huidkliniek begon al toen Amina als jong meisje haar passie voor uiterlijke verzorging ontdekte.
 
Vanaf dat moment startte zij met diverse opleidingen in de beauty branche, wat haar maakte tot een Skin Expert. Vanaf 2011 werkte ze als stagiaire bij diverse huidsalons en klinieken en droomde zij van een eigen kliniek. Ook haar vader, die toen nog leefde, bewonderde haar passie voor haar vak en hoopte dat zij ooit voor zichzelf een onderneming zou beginnen.
 
In 2017 kwam haar droom uit toen Gentle Clinics haar deuren aan de Rozengracht in Amsterdam opende. De kliniek begon als hobby maar werd al snel erg succesvol. Het pand werd te klein en de kliniek groeide maar door. Derhalve verhuisde Gentle Clinics in februari 2021 naar een gloednieuwe grotere locatie aan het Hogelandplein op de kop van de Zuidas Amsterdam. 
 
Inmiddels bestaat het team uit 10 skinspecialisten en helpen ze diverse cliënten met hun huidproblemen d.m.v de vele behandelingen die ze aanbieden voor huidverbetering en laserontharing.

Onze Clinic

Professioneel
Hygiënisch
Veilig
error: Content is protected !!