XL Hair

haarbooster

XL Hair

XL hair is een nieuwe behandeling die door ons wordt aangeboden. Deze behandeling kan voor verschillende indicaties worden ingezet zoals bij een dunne of vermoeide haargroei. XL hair is een haarbooster die de haarfollikels lokaal voed en (re)activiteert. Middels de U225 mesoinjecter wordt er hyaluronzuur en een mix van vitamines in de hoofdhuid gespoten. Na het volgen van de kuur behandeling zullen de haren er dikker en steviger uit zien. Daarnaast zal er minder haaruitval zichtbaar zijn. Wilt u een langdurig resultaat, dan is het wel aan te raden om de behandeling eens in de zoveel tijd te herhalen.

Hoe ziet de behandeling van XL hair eruit?
Samen met de therapeut wordt een behandelplan opgesteld. Doorgaans hebben mannen minimaal 6 sessies nodig (uitgevoerd in 8 weken). Vrouwen hebben doorgaans 8 sessies nodig (uitgevoerd in 12 weken). De eerste 4 behandelingen zullen wekelijks plaatsvinden. De opvolgende behandelingen zullen eens per 2 weken plaatsvinden.

Tijdens de behandeling wordt de XL Hair injectievloeistof met behulp van oppervlakkige injecties m.b.v. de u225 Mesoinjector in de hoofdhuid geïnjecteerd.  Deze behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

Daarnaast is het van groot belang dat u thuis start met de ‘Revitalix XL hair shampoo’. Deze shampoo zit in de pakketprijs en ondersteunt de behandeling en biedt extra verzorging van de hoofdhuid. Het zal zorgen voor revitalisatie van de haarwortels en versteviging van het haar.

Voor wie is XL hair geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt die iets wilt doen aan (beginnende) haaruitval of zelfs kaalheid. Tegenwoordig worden veel haartransplantaties uitgevoerd met mooi resultaat, echter is dit een zeer ingrijpend en prijzig middel. De XL hair behandeling is een goed alternatief. Voor de behandeling is het wel noodzakelijk dat u nog eigen haar heeft, hoe dun of hoe weinig ook. Als het haar al volledig weg is, zijn er geen haarfollikels meer aanwezig en kan de behandeling helaas niet plaatsvinden. Daarnaast wordt de behandeling niet uitgevoerd zodra u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Resultaat
Een klinisch onderzoek is uitgevoerd onder 47 patiënten, waarvan 32 vrouwen en 15 mannen, met milde tot ernstige haaruitval. Deze geïncludeerde patiënten hebben het volledige behandelplan opgevolgd waarbij de mannen 6 behandelingen kregen en de vrouwen 8 behandelingen met XL Hair. Hierbij werd thuis gebruik gemaakt van de AD Hair Energizer Hairspray. Zichtbaar werd dat bij 61% van de vrouwen na 12 weken haaruitval was gestopt. Bij mannen was dit een percentage van 41%. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: bij vrouwen was dit 73% en bij de mannen 63%.

error: Content is protected !!